Mange ønsker overnatting

Nyheter - by magnus, 21 februar 2011 9:40 PM

Vi har allerede hatt stor pågang av deltakere som ønsker overnatting. Nordby Handelssted og Folkegøgskolen 69. Nord er allerede fullbooket! Vi oppfordrer alle som ønsker overnatting om å ta kontakt så tidlig som mulig.

Opplev Midnattsolgaloppen m.m med avreise fra Stockholm

Med avreise 27/06 fra Stockholm arrangeres det O-reise som inkluderer MG 2011. For mer info se: http://www.o-resa.se/

This post is also available in: English

Ingen kommentarer »

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

XHTML: Du kan bruke disse kodeneDu kan bruke disse kodene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget. TrackBack URI