På gamle stier

Nyheter - by eli, 28 februar 2011 6:13 PM

I 1984 gikk Nordisk mesterskap (NOM) i det samme terrenget som 3 av årets løp i Midnattsolgaloppen. Norge vant sammenlagt, men alle deltakerne var veldig fornøyd med de o-tekniske utfordringene som det lettløpte terrenget kunne by på.

1

123

Både juniorer og seniorer deltok i mesterskapet, med blant annet toppløpere som Tore Sagvolden, Annichen Kringstad, Anne Berit Eid, Jorunn Teigen og Morten Berglia blant deltakerne.

Noen av storløperne fra den gang er allerede påmeldt, bl.a Heikki Peltola som løp i H21 og Annaritta Kottonen i D21. Keijo Parkinen løp i H19-20 da, og en med samme navn er påmeldt i H21. Kan det være samme mann? Eli Charlotte Nordmo deltok i D19-20 dengang og er påmeldt for Mellembygd O-lag. Men vi har fått signaler om at det er flere av storløperne som har lyst å løpe på gamle stier  (og i terrenget ellers) under MG i år.

This post is also available in: English

Ingen kommentarer »

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

XHTML: Du kan bruke disse kodeneDu kan bruke disse kodene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget. TrackBack URI