MG-terrenget klart for over 1000 løpere 4 dager til ende.

Nyheter - by eli, 13 juni 2011 3:13 PM

Et innbydende løpsterreng som innbyr til høy fart og krevende fin-orientering venter de over 1000 løperne som kommer til Midnattsolgaloppen/ Fjord-O- Arctic 2011.

Arrangørene er meget godt fornøyd med påmeldingene, og understreker at av disse 1000 løperne er ca 800 tilreisende løpere, som både får oppleve et flott stykke Nord-Norge, samtidig som de gir mye valuta tilbake, med kjøp av varer og tjenester. Ca 5000 starter gjør Midnattsolgaloppen til det kanskje aller største individuelle idrettsarrangementet i Troms.

Ingen kommentarer »

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

XHTML: Du kan bruke disse kodeneDu kan bruke disse kodene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget. TrackBack URI