Spennende konkurranse for 11-16-åringer

Nyheter - by eli, 11 juni 2011 8:23 PM

Midnattsolgaloppen gir våre yngre løpere gledelig mange konkurrenter.

Denne gangen er det flere deltakere i jenteklassene enn i gutteklassene. I D11-12 er det påmeldt 23 løpere, 8 av disse er fra Nord-Norge og 6 fra Finland. I gutteklassen er 5 fra Nord-Norge og 13 fra Finland, tilsammen 25 løpere.

I D13-14 får fjorårets vinner av ungdomstrøya, Ida-Marie Hansen, kamp fra 5 andre fra nord og 12 finner, til sammen 30 løpere. Blant guttene er det tilsvarende tallet 3 fra Nord-Norge og 9 finner og 23 påmeldte.

Også i D15-16 er det flere jenter. 40 påmeldte. I gutteklassen er det påmeldt 37. Her er det veldig stor finsk deltakelse. Blant guttene er det 21 finner og blant jentene 18 finske jenter. Det er bare 5 nord-norske gutter og jenter.

Ingen kommentarer »

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

XHTML: Du kan bruke disse kodeneDu kan bruke disse kodene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget. TrackBack URI