Svensk på Midnattsolgaloppens 2. dag.

Nyheter - by eli, 29 juni 2011 11:37 PM

Både i herrenes – og damenes eliteklasse  ble det svensk seier i den andre dagen av Midnattsolgaloppen. Unge Gustav Bergmann fra OK Ravinen tok ut alt og slo Håvard Lucassen med vel 1 minutt. Deretter fulgte gårsdagens vinner Tuomas Tervo.

Emma Andersson vant damenes klasse foran Bodil Hellström og Marttiina Joensuu.

Det var harde løyper på Fjell-løpet,og Gustav Bergmann var så sliten at han ikke maktet å spurte i oppløpet, men var svært fornøyd med å gå rakt i alle kontrollene. Nest beste norske i herreklassen ble Anders Tiltnes og deretter fulgt Gjermund Urset på 10. plass. Best av de nord-norske damene var Arntraut Götsch på 6. plass.

I den yngste juniorklassen ble det seier til Bodøgutten Petter Jakola, med Rasmus Rørholdt Theisen på 6. plass.

Ingen kommentarer »

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

XHTML: Du kan bruke disse kodeneDu kan bruke disse kodene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget. TrackBack URI