Terrenget i Tromsø bød på andre utfordringer og nye vinnere

Nyheter - by eli, 30 juni 2011 11:11 PM

Kartet på Tromsøya er nyrevidert, og ga nye utfordringer i et terreng med mye tett skog og mange stier. Dermed fikk Jonne Lakanen vist seg fram. Han vant foran Gustav Bergmann og Tuomas Tervo som ligger som henholdsvis nr 1 og 2 sammenlagt, med nordmannen Håvard Lucasen på 3. plass. Ny svensk dame tok seieren i D21, Hanne Axelsson Meyerson fra OK Linné vant foran Marttiina Joensuu og Outi Sareila.

Beste norske var Nicole Ragvin på 4. plass. Hos damene er det Marttiina som leder foran Bodil Holmstrøm og Nicole. Men i morgen er det tilbake til Malangen, og det dårligste løpet blir strøket, så det er stor spenning om hvem som vinner sammenlagt i disse klassene.

Kart med løypene til H21 er lagt under menyen kartarkiv. Søk på 2011.

Ingen kommentarer »

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

XHTML: Du kan bruke disse kodeneDu kan bruke disse kodene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget. TrackBack URI