Lokal seier på siste dag

Nyheter - by eli, 1 juli 2011 10:56 PM

Det var som ventet krevende orientering på Midnattsolgaloppens siste dag. Gjermund Alfonsson Urset spurtet inn til seier i H21, med Anders Tiltnes på 2. plass. Men sammenlagt-seieren gikk til svensken Gustav Bergmann, med Tuomas Terva på 2. plass og Håvard Lucasen på 3.plass. Finske Marttiina Joensuu tok nok en seier i D21, og vant også sammenlagt.

På 2. plass fulgte Emma Andersson, foran Bodil Holmström på 3. og det ble også resulatet sammenlagt. Nicole Ragvin var beste norske på 4. plass sammenlagt. Siri Eidnes ble nest beste norske på 8. plass.

I H17-18 ble det seier til Petter Jakola. I denne klassen ble Rasmus Rørholdt Theisen nr. 5, og Midnattsolgaloppen kan nok sies å være hans nasjonale gjennombrudd, som 1. års junior.

Ingen kommentarer »

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

XHTML: Du kan bruke disse kodeneDu kan bruke disse kodene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget. TrackBack URI