Dag 3 – krevende mellomdistanse

Nyheter - by magnus, 28 juni 2012 9:53 PM

Mellomdistansen på tredje dag av Fjord-o gikk i lettløpt, men krevende terreng på Herresåsen. Skrålia bød på utfordringer for mange, og resultatlistene fra dagens løp viser at det skiller nokså mye mellom løperne. Bilder og resultater fra løpet ligger under Dag 3-menyen øverst. I klassene D21 og H21 fikk sammenlagtvinnerne overlevert sitt bevis på at de har vunnet hvert sitt tandemhopp i fallskjerm. Både Bodil Holmström og Per Harald Havnen Johansen takket ja til hoppet, og de blir å se flyvende over Voss i morgen rundt kl. 15. Vi ønsker dem en riktig god tur! Morgendagens sprint på Bømoen går i flatt terreng som er en blanding av boligfelt og skog med mye stier. Løpet inngår i Norgescup sprint. Informasjon om sprinten ligger under Dag 4-menyen. Vel møtt på Bømoen!

This post is also available in: English

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer så langt.

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.