Etteranmelding

Nyheter - by 2012, 20 juni 2012 9:23 PM

Selv om den ordinære påmeldingsfristen har gått ut og det nærmer seg starten for Fjord-O West 2012, er det fortsatt muligheter for å delta. Etteranmelding er åpent i Eventor fram til 25. juni kl 20.00. Det tas forbehold om ledige kart i løypen man melder seg på i, men foreløpig er det god kapasitet alle dagene.

Etter 25. juni kan man etteranmelde seg på løpskontoret på arena hver dag. Dette selvfølgelig igjen med forbehold om ledige kart. Om det skulle være tomt i en løype ser vi på mulighetene i andre løyper. Så sjansen til å få løpe i flott terreng på Voss skalvære sikret for alle.

Samlingsplass dag 2 og 3 - klar til å ta i mot løpere

This post is also available in: English

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer så langt.

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.