Overnatting

Oversikt over overnattingsmuligheter finnes blant annet hos http://www.visitvoss.no/

Fjord-O 2012 har valgt å ikke formidle overnatting, da det finne mange muligheter i Vosstraktene fra før. Anbefalinger/tips kommer vi likevel gjerne med:

- For store grupper er det muligheter for å leie skoler på Voss. Fjord-O formidler gjerne kontakt, om det skulle være ønsket.

- Av campingplasser kan Flatlandsmo camping nevnes spesielt. Vi vil anbefale at flest mulig bruker denne, så får man en campingplass fylt med likesinnede o-løpere. Informasjon finnes på deres hjemmeside http://www.flatlandsmo.no/

Campinghytter har pris 450,- til 600,- /døgn.I tillegg finnes en storhytte/hus med plass til 22 personer, hvor man kan leie til 250,-/pers/døgn, hvis man fyller den minst 75% full.

Det er også plass til 25-30 bobiler/campingvogner.

- Om man skulle ønske seg en annen campingplass er Tvinde camping en mulighet.  Se http://tvinde.no/ Her kan man leie 1-roms campinghytte for 4 pers til 450,-/døgn, eller 2-roms leilighet for 5 pers til 590,-/døgn. Vogn/bobil/telt koster 140,-/døgn + 20,- pr voksen og 10,- pr barn og + 40,- for strøm

- Mulige alternativ kan også være Voss Jordbruksskule eller Voss Folkehøgskule

Forøvrig skal linkene til overnatting på http://www.visitvoss.no være godt dekkende for alternativer innen hotell og større hytter/hus.

NB!! Det er viktig å merke seg at Ekstremsport-Veko går samtidig som Fjord-O, så man bør være tidlig ute om man vil sikre seg de gode overnattingsplassene.

This post is also available in: English