Premier

Mange flotte gavepremier venter vinnerne i Fjord-o 2012!

Det blir hovedsaklig sammenlagtpremiering, men for de yngste klassene N-Åpen og 10-12 års klassene blir det daglig premiering.

Sammenlagtpremier: Klasser 13-16 år: 1/3 premiering. Øvrige ordinære klasser: 1/8 premiering.

I tillegg blir det trukket diverse store og små premier på startnummer hver dag.

Gavepremier

Tandemhopp i fallskjerm

Fjord-O West 2012 går samtidig med Ekstremsportveko på Voss. Dette gjør at vi ønsker en ekstrem vri på arrangementet – og nå har vi gleden av å meddele at Skydive Voss sponser oss med to tandemhopp i fallskjerm og to “try-it” pakker (hurtigkurs, og tur opp i fly, men uten hopp).

-Tandemhoppene settes opp som premie i D21- og H21-. Hoppet vil være personlig, så om vinneren ikke vil hoppe går det til nestemann på resultatlista. Øvre vektgrense på tandem hopp er 100 kg.

- “Try-it”-pakkene vil bli trukket ut på loddtrekning blant alle deltakere over 18 år på dag 2 eller 3. Dette innebærer som nevnt ikke hopping i fallskjerm, men gir en flott mulighet til å se alt som skjer fram til et hopp.

Vi i Fjord-O gleder oss stort over å kunne tilby en slik mulighet og er svært takknemlige for at Skydive Vossgir oss en slik premie. Sjekk ut Skydive Voss sine hjemmesider http://www.skydivevoss.no/ for mer sitrende informasjon!

Gavepremie fra Fleischer’s Hotel
Description: Description: Fleischers2010_mini_utan_adresse.jpg
Fleischer’s Hotel på Voss spanderer middag for to både tirsdag, onsdag og torsdag. I tillegg trekkes det ut 4 billetter til badeavdelingen hver kveld!
Description: Description: cid:image002.jpg@01CB75CC.C89817A0
Gavekort fra Voss Vind – opplev følelsen av fritt fall i vindtunnell!
Voss Vind har en topp moderne vindtunnel på Voss! Gavekortene de har gitt til Fjord-o 2012 lar deg oppleve “fritt fall” som tilsvarer 4 fallskjermhopp fra 12 000 fot!bildeinfo
Flotte vinner-skjorter
Vi har valgt å satse på flotte t-skjorter i teknisk kvalitet som premie til vinnerne.  Teksten er hentet fra det lokale “Vossamaolet”. I tillegg kan deltakere få kjøpe en lignende t-skjorte til en gunstig pris.

This post is also available in: English