Fjord-O forflytter seg

 

hdr

Vi har nå hatt to flotte dager i Nordfjord Fritidsarena, og arrangementet forflytter seg nå til Ålesund og Emblemsfjellet. En suveren arena, hvor det bare var blide fjes å se og vi oppsummerer litt de to første dagene.

Tilbakemeldingene på kart og løyper dag 1 og 2 var svært gode, og arena var oversiktlig og godt planlagt. Rundt 570 startende(av 602 påmeldte) i ordinære klasser, mens det også var med rundt 30 småtroll.

Det ble endel ekstraarbeid for tidtakere etter løp 1 da rundt 20 stykker ikke hadde lagt brikke på startenhet – da måtte backupløsning med manuell tidtaking og sjekk av backuplapper frem. Det skulle også vise seg at det er en feil mellom Etiming og Eventor som gjør at flerdagersløp ikke får lastet opp startlister og resultatlister (startlister fikk vi opp etter mange timers triksing, mens vi måtte benytte natten og morgenkvisten til manuelle editering for å få ut resultatlister). Gjennom telefonering mot NOF, Eventor og EQtiming, så fant vi til slutt frem til Bjarte Dyngeland hos EQtiming som via SQL script guidet oss frem til endringer i selve databasen som nå gjør at vi får davlastet opp data (også for kommende løp) – stor takk til Bjarte Dyngeland! Det må være lov å si at det er frustrerende som arrangør å få beskjed om at dette har vært et problem for flerdagersarrangører i månedsvis – uten at det blir gitt beskjed til oss som arrangører, vi var dømt til problemer.

 

Dag 2 var det også rundt 570 startende pluss småtroll, og denne dagen satte vi fokus på nulling av brikker noe som medførte at alle husket dette, og at vi kun fikk inn 3 henvendelser på disk til sekretariatet (døde brikker). Dette medførte at vi fikk vi ut resultater kun en time etter siste løper var i mål, det håper vi å forsette med.

Fun facts! Det så ut til å gå med rundt 1000 drikkebeger hver dag, ca 250 liter løperdrikke. Betasuppa var svært populært – alt gikk med første dag så en måtte komponere ny til dag 2. O-løpere liker kaffe – det gikk med mer enn forutsett! Selv om frukt er sunt så velger o-løpere å fylle på med andre karbohydrater.

Vi flytter oss nå til Emblemsfjellet hvor en vil finne en intim arena – innløpet ser en på webkamera – http://emblemsfjellet.no/wd/

hdrdav